Flyttföretag i Lindome

Välkommen till Upplands-Bro Transport AB!

Behöver du professionell hjälp av ett flyttföretag?

Här på Upplands-Bro Transport utför vi godstransporter både inom och utom Sverige. Vi räknas som en av de mest välrenommerade och bästa flyttfirmorna i Göteborg med försäkring och trafiktillstånd. Vi kan allt inom magasinering, packning, möbelmontering, städ och bohagsflytt. Behöver du hjälp från ett tryggt och pålitligt flyttföretag? Kontakta oss idag!

Magasinering och möbelmontering

Vi kan magasinera ditt gods på ett tryggt sätt under både kortare och längre perioder. Vårt säkra magasin är anpassat för pallgods, bohag, maskiner, styckegods och inredning. Med trevlig personal ser vi till att alla dina tillhörigheter paketeras väl och ställs in säkert i våra magasinboxar. Om du behöver hjälp med montering eller demontering av möbler har vi kunniga montörer som gärna står till din tjänst.

Pålitlig flyttfirma

Oavsett om du behöver assistans med ett längre eller ett kortare jobb, som att bära upp ett piano eller något tyngre än så kan du kontakta oss. Vi klarar även jobb som behöver ske med kort varsel, du behöver bara ringa oss så löser vi alla dina flyttbehov. Vi värnar alltid om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Upplands-Bro Transport AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Flyttföretag i Lindome

Packning

Hos oss kan du hitta allt material som behövs vid en flytt. Kartonger finns i alla storlekar, tejp, packpapper och bubbelplast. Vi ger dig noggranna packningstips för att se till att ditt gods kommer fram helt och säkert. Om du vill ha råd kring packning, kontakta oss. Vi ger gärna rådgivning via telefon eller e-post. Vi kan sköta flyttar från Göteborg till Stockholm eller Kiruna, och kan även ta hand om utlandsflytt oavsett vilket land du vill relokera till.

Våra tjänster

Hjälp med flytt - Upplands-Bro Transport AB

Hjälp med flytt

Magasinering - Upplands-Bro Transport AB

Magasinering

Transport - Upplands-Bro Transport AB

Transport

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Städning

Våra erfarna och duktiga städare tar gärna hand om flyttstädningen efter att du har flyttat. Vi gör en fullständig flyttstädning med full garanti. För bästa pris, använd dig av RUT-avdraget som ger dig halva priset på all städning. Om du bokar en flyttstädning hos oss i samband med flytt så slipper du hantera kontakter med flera företag samtidigt, vi sköter allt från början till slut.

Kontakta oss

För att boka våra tjänster kan du när som helst kontakta oss via telefon. Vårt växelnummer till kontoret är 031 – 20 14 14. Du kan också ringa till Kjell som har telefonnummer 0728 – 59 76 30 eller till Rolle med telefonnummer 0704 – 86 76 56. Om du föredrar att kontakta oss via e-post går vi att nå på info@upplandsbrotransport.se. Vi ser fram emot att höra från er! Varmt välkommen till flyttföretag Upplands-Bro Transport AB.